Thirrje për Aplikim në Jurinë e fëmijëve AniFestROZAFA 2020

Thirrje për Aplikim në Jurinë e fëmijëve AniFestROZAFA 2020

AniFest është një organizatë e formuar nga një grup i të rinjëve dhe profesionistë të filmit të cilët kanë dëshmuar entuziasmin dhe vizionin e tyre për të promovuar kulturën e filmit në mbështetje të politikave kulturore të pushtetit vendor dhe qëndror.

Edicioni i 11 (njëmbëdhjetë ) i Festivalit Ndërkombëtar i filmit për fëmijët dhe të rinjt, AniFestROZAFA2020 do të jetë vazhdim i projekteve 2010-2019
“ Fëmijët dhe të Rinjt janë objekt dhe subjekt në realizimin e festivalit – AniFestROZAFA2020”
“ Juria e Fëmijëve dhe të Rinjve kanë qënë dhe do të jenë vendimtar në gjykimin e vlerave artistke të filmave qe janë pëzgjedhur në konkurimin zyrtar “

Ambjentet ku realizohet Festivalit Ndërkombëtar i filmit për fëmijët dhe të rinjt, “ AniFestROZAFA “ janë : kinemaja “MILLENIUM’’ ; Ambjentet e Teatrit “ MIGJENI “; Ambjentet e universitetit “ Luigj Gurakuqi” dhe Qëndra kulturore të Fëmijëve QKF në qytetin e Shkodrës .

Në të gjtha këto ambjente fëmijët dhe të rint kanë patur rolin kryesor në realizimin e festivalit “ AniFestROZAFA”

Nga eksperienca
Organizatorët e Festivalit AniFestROZAFA dhe OJF AniFest hap thirrje për :

Regjistrimi i Antarëvë të Jurive me Fëmijët dhe të Rinj !
Antarët të jurive të Fëmijëve dhe të rinj AniFestROZAFA

Fëmijët dhe të rinjtë duhet:
• Të jenë të moshës 10 vjec deri 20 vjeç
• Të kenë një komunikim në gjuhën angleze
• Të jenë serioz
• Të jenë të besueshëm
• Të jenë entuziastë
• Të jenë të përkushtuar
• Të jenë të motivuar, të aftë për zbatimin e programit në aktivitetin AniFestROZAFA

Përfitimet e antarëve të Juris

1-Fëmijët dhe të rinjt që do të jenë të organizuar si antar jurie do të bëhen faktor në mediat e shkruar dhe elektronike ( gazeta , Twitter, Facebook, Linkedin , etj… Televizione dhe katallogun e festivalit etj..)

2-Fëmijët dhe të rinjt që do të jenë të organizuar si antar jurie në fund do të vlersohen me Certifikate mirnjohje.

Afati i fundit për aplikim është 1 tetor 2020 !

Z. Artan Maku – Drejtori Artistik tel . 068 402 1634
Z. Gjovalin Kolaj – Asistent Drejtor Artistik në qytetin e Shkodrës tel . 069 211 0338
Z. Marviks Shantoja – Kordinator publik dhe me mediat tel . 067 341 0023

Kontakti
Adres e-mail : info@anifestrozafa.org
Adresa faqes se festivalit : http://anifestrozafa.org/


Formati i duhur ++355 6y xx yy zzz

Shkolla

Jeni për jurinë e femijëve dhe të rinjve gjatë realizimit festivalit ?

Shënoni më poshtë numrin total të ditëve që jeni të disponueshëm.
Për secilën ditë shënoni me PO ose JO nëse jeni të disponueshëm.